Boka billigt boende i Kalmar

Välkommen till Svanen Hotell och Vandrarhem, här kan du boka billigt boende i Kalmar. På vårt lågprishotell hittar du boende i flera kategorier och vi är säkra på att det finns en kategori för alla behov. Det som gör vårt lågprisboende i Kalmar prisvärt är att alla våra utrymmen är fräscha och håller hög standard samtidigt som vi ligger på vackra Ängö, endast 10 minuters promenad från Kalmars fina citykärna.

Lågprishotell i Kalmar med hög standard

Förutom ovan erbjuder vi även gratis wifi till alla våra gäster och tillgång till ett gästkök. Kommer du med bil finns det möjlighet till parkering dessutom. Skulle du ha ytterligare frågor eller önskemål rörande vårt lågprisboende är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.
Varmt välkommen till Svanen Hotell och Vandrarhem i Kalmar! Vi ser till att ditt boende i Kalmar blir enligt dina förväntningar.

Börja med att välja mellan våra tre rumstyper:

EKONOMI - Enkelt och riktigt bra.
KOMFORT - Lite mer och ännu bättre.
EXTRA KOMFORT - Det bästa som kan erbjudas.

Svanens komfortrum

Lågprisboende & Lågprishotell I Kalmar

Lite mer och ännu bättre

Enkelrum från 725 kr./ natt

Boka våra omtyckta komfortrum. Du väljer mellan vandrarhem och hotellstandard. Alla rum har TV och en litet toalettutrymme. Dusch finns i korridoren, i nära anslutning till rummet. Välj om du vill bädda själv eller ha sängen bäddad när du kommer. Välj också om du vill köpa till av vår frukostbuffé. Avresestäd ingår.

Som alltid ingår wifi i priset och det finns tillgång till parkering.

Prisexempel:
Enkelrum från 725 kr./ rum och natt.
Tvåbäddsrum: från 820 kr./ rum och natt.
Priserna inkluderar lakan och handdukar.

Som boendegäst har du också alltid möjlighet att nyttja Svanens gästkök. Gästtvättstuga och bastu kan du hyra för en mindre avgift. Hårfön går att låna i receptionen. Välkommen att boka