Boka ert möte eller konferens på Svanen

Hos oss kan du boka olika stora möten samt konferens med övernattning.

Svanen har grönskande omgivningar och vattnet som närmaste granne. Här sitter ni avskilt med bara 10 minuters promenad till Kalmars citykärna. Alla mötes- och konferensgäster har tillgång till fri wifi och gratis parkering.

Vi har en funktionell och ljus möteslokal för upp till 30 personer. Du kan välja att lägga till frukt, fika och lunch om ni så önskar.

När ni behöver en paus fyller en promenad på vackra Ängö er med ny energi. Under 1800-talet var södra delen av Ängö ett samhälle för en fiskarebefolkning och då låg även Ängö flyghamn här. Ta en promenad förbi båtarna och sjöbodarna och stanna gärna en stund vid Kindbergs udde där ni har en fantastiskt utsikt över Ölandsbron och Kalmarsund.

Kontakta gärna vår personal så hjälper vi dig med förberedelserna så att din konferens blir helt enligt era önskemål.

Konferens / Möten

Svanens ljusa konferenslokal tar upp till 30 personer, är utrustad med projektor samt övrig standardutrustning. Wifi ingår i priset. Till konferensen ordnar vi gärna förmiddagskaffe, lunch eller eftermiddagskaffe. Det går även bra att hyra vår konferenslokal kvällstid. Fråga oss gärna om pris på kvällsfika eller middag.

Lokalhyra: halvdag 596 kr, heldag 796 kr (ex moms, 745 kr och 995 kr inkl. moms).
Fika: 52 kr./ person (exkl moms, 65 kr inkl. moms).
Lunch (vardag): från 142 kr./ person (exkl moms, 178 kr inkl. moms).
Frukt i lokalen: 24 kr./ person (exkl moms, 30 kr inkl. moms).

Ovanstående priser är exklusive moms, 25 %.

BOKA HÄR